Stoltsera med bikini på badparadiset!

Ska du till Makadi Bay, Hughada eller Marsa Alam? Då är det dags att köpa ny bikini! Men tillhör du de 47 % kvinnor som inte känner sig bekväm och därmed undviker att ta på sig bikinin? Här går vi igenom vad som gäller på bikinifronten och går igenom några vanliga dilemman som många tjejer har när det är dags att klä på sig badkläderna och visa upp sin kropp.

Är det dags att bryta av januaritristessen med en solspäckad resa till Röda havet? Då kan vi lova att vi är många som är avundsjuka. Eftersom det inte är badsäsong i Sverige kanske det är svårt att få inspiration till vad man ska ha för badkläder på sig, men vi vill tipsa på att köpa snygga bikinis hos Fyndiq. Eftersom de är mycket prisvärda tycker vi att man ska passa på att köpa ett par stycken olika, så du kan ha lite olika badkläder beroende på vad du är på för humör vid strandkanten just för dagen!

Populära bikinityper

Många drabbas av ett släng rampfeber när de ska kliva ut på stranden i sin bikini. Vi har alla våra komplexa kroppsuppfattningar och många känner sig obekväma inför andras blickar på en. I en undersökning som Metro tagit del av undviker 47 % av kvinnorna i studien att visa sig i bikini. Som tur är finns det en stark rörelse som handlar om att älska sin kropp och bejaka hur man ser ut, oavsett storlek! Inspireras av kroppsaktivisten Matilda som kämpar för att alla ska våga visa sina kroppar. Body positive

  • Tankini – en variant på bikini där man har en topp istället för bh-del.
  • Bikini – en vanlig bikini, men finns i olika utformningar
  • Baddräkt – finns både sådana med öppen rygg, stängd rygg, snävare nederdel eller mer omslutande
  • Kombinerad topp med shorts – ett par sportiga badshorts med sporttopp

Här kan du få inspiration från förra säsongens badmode. Ett tips är att försöka tänka praktiskt och snyggt. Därför är det en god idé att ha ett par olika baddräkter för att kunna anpassa dig lite efter hur du vill visa upp dig på stranden. Ett annat bra tips är att köpa någon form av täckande tunn rock, som du kan täcka på dig när du känner för det! Flexibilitet kommer man långt med.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.